WARUSSEPPÄINKILTA

U K K / F A Q

Asetaitoihin ja niiden harjoitteluun liittyviä kysymyksiä voi esittää Marko Saarelle; killanvanhin[ät]warussepat.fi

Elävöitykseen, tapahtumien järjestämiseen, esityksiin ja esiintymisiin liittyviä kysymyksiä voi esittää Jani Hyvärille; tapahtumavastaava[ät]warussepat.fi

Pajaan ja pajatoimintaan liittyvät kysymykset voi esittää Timo Kilpiölle, pajavastaava[ät]warussepat.fi

"Miten pääsen mukaan toimintaan?" Mukaan pääsee tulemalla pajalle tai treeneihin, mielenkiinnon mukaan. Elävöitystoiminta painottuu kesäkauteen, ja helpoimmin tietoa talvikaudella tästä saakin joko pajalta tai miksei treeneistäkin, ks. nämä osiot.

"Miten liityn jäseneksi?" Tämä liittyy edelliseen kysymykseen. Kannattaa ensin käydä tutustumassa toimintaan ja päättää jäsenyydestä sen jälkeen. Kaavakkeita saat killanvanhimmalta.

"Mitä maksaa?" Jäsenmaksu on 25€/vuosi. Tämän lisäksi sitten osallistumisen mukaan; asetreenien maksu on 45€/vuosi ja jos käytät killan välineitä, välinevuokra 30€/vuosi. Pajan käyttömaksu on 5€ alle 4h/vrk, 10€ jos enemmän. Materiaalit kuten koksi ja teräkset ym. jokainen maksaa tietysti itse.

"Onko pakko osallistua kaikkeen toimintaan?" Ei. Paja, asetreenit ja elävöitys ovat itsenäisiä toiminta-alueita, jotka kyllä tukevat toisiaan, mutta eivät ole riippuvaisia toisistaan. Jokainen valitsee oman kiinnostuksensa mukaan.

"?"

"?"

"?"

© all copyrights WarusSeppäin Kilta 1997-2022 | Design +marcvs:me:fecit+